Vindtunnel

Företagsevent

Tag chansen och upplev känslan av att sväva fritt under säkra former tillsammans med kollegorna! LEAP Fly & Padel erbjuder den häftigaste upplevelsen inom teambuildning för nästa kick-off, julfirande, ledningsgruppsmöte, kund- och leverantörsevent, sommarfest – eller bara för att det är kul!

Er upplevelse i vindtunneln kommer definitivt att bli en snackis bland kollegorna under lång tid framöver. Våra företagspaket inkluderar all utrustning som behövs och genomgång med instruktör. Inga förkunskaper krävs.

Fortsätt sedan eftermiddagen i vår relaxavdelning där ni har tillgång till bastu och jacuzzi och kan ta en svalkande dryck tillsammans medan ni diskuterar era flygupplevelser.

Avslutningsvis är ni välkomna in i vår restaurang där ni antingen kan välja att bli serverade en utsökt 3-rätters middag till bords eller att fortsätta att stärka lagkänslan i företaget och själva ta er ut i köket där ni tillsammans får laga er middag under ledning av våra smaksäkra kockar.

En härlig eftermiddag full av aktivitet, rekreation samt god mat och dryck!

För offert vänligen kontakta event@leapmalmo.se

Jag och mitt team vill rikta ett stort tack till er på LEAP för en otroligt trevlig kväll och fantastiskt god mat. Jag fick flera gånger under kvällen höra att evenemanget fick 5 av 5 i betyg.

– Max och hans team

Flygning

per person

Grupper & Familj

6 personer och fler

Proflyer