Vindtunnel

Friskvård

Vindtunnel

Visste du att vindtunnelflygning/bodyflight är friskvårdsberättigat? Nyttja ditt friskvårdsbidrag och njut av den härliga känslan av att flyga fritt samtidigt som du kan träna på att få kontroll i vinden med din kropp.

Använder ditt företag Epassi som friskvårdsportal? Vi finns på Epassi så du kan enkelt söka upp oss där och nyttja ditt friskvårdsbidrag på denna roliga aktivitet.

Har du inte Epassi som friskvårdsportal? Kontakta oss innan köp så hjälper vi dig att ordna ett giltigt kvitto att som kan redovisas för friskvård.

Frågor kring friskvård? Kontakta oss på info@leapmalmo.se

Padel

Padelspel klassas som friskvård och du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag för både ströspel och aktiviteter hos oss. Läs nedan hur du kan göra det.

Friskvårdsleverantörer

KÖP DIREKT VIA MATCHi

Har du en arbetsgivare som erbjuder friskvårdsbidrag mot uppvisande av kvitto, kan du enkelt köpa och få ut ett kvitto via MATCHi. Det är viktigt att du har en MATCHi-profil med uppdaterade uppgifter såsom förnamn, efternamn, personnummer om din arbetsgivare kräver det.

Värdekort
På vår MATCHi-sida kan du köpa värdekort som laddas på ditt konto som kan användas till både bokning av tider samt aktiviteter.

Kvitto för friskvård
Kvittot hittar du under ”Mina betalningar” som ligger i din profil.

Friskvårdsleverantör Epassi

Är din arbetsgivare ansluten till Epassi (tidigare ActiWay är Epassi från 1 januari 2022) går det bra att utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att köpa värdekort hos oss. LEAP är anslutna till Epassi och du kan köpa värdekort direkt via deras app.

Köp direkt på plats eller kontakta oss för alternativa lösningar. För att kunna utnyttja ditt värdekort och boka bana/aktiviteter krävs ett MATCHi-konto. Har du inget MATCHi-konto behöver du skapa ett.

Edenred

Är din arbetsgivare ansluten till Edenred går det bra att utnyttja ditt friskvårdsbidrag för att köpa värdekort hos oss. Gå in på vår matchisida, köp värdekort eller boka direkt. Ange ditt Edenred-anslutna korts uppgifter när du ska betala. Det går också bra att besöka oss på plats så hjälper vi dig ordna det.

Frågor kring friskvård? Kontakta oss på info@leapmalmo.se